Raad het aantal spijkers en win!

01-11-2018

ZATERDAG 3 T/M 24 NOVEMBER
In het winkelcentrum staat een transparante cylinder gevuld met spijkers opgesteld. Raad het aantal spijkers en win mooie prijzen! Bij iedere besteding vanaf € 10,- ontvangt u een voucher om mee te doen aan het ‘‘raad de spijkers spel’’.


Winkelcentrum Goverwelle 
spijkert aan de Toekomst!

De start van de verbouwing van Winkelcentrum Goverwelle staat dan eindelijk voor de deur. De eerste fase van de werkzaamheden, waarbij (voorbereidende) grondonderzoeken zijn uitgevoerd, zijn inmiddels afgerond. In de voorlopige planning starten de werkzaamheden medio november/december van dit jaar en duren voort tot de herfst van 2019. Binnenkort meer! Om alvast in de bouw-stemming te komen hebben wij een leuke actie bedacht en zijn er regelmatig activiteiten!

 

In het winkelcentrum staat een transparante cylinder gevuld met spijkers opgesteld. Raad het aantal spijkers en win mooie prijzen!

Bij iedere besteding vanaf € 10,- in één van de deelnemende winkels ontvangt u een voucher om mee te doen aan het ‘‘raad de spijkers spel’’. Vul uw gegevens in en het aantal spijkers dat u denkt dat er in de cylinder zitten. 

Lever uw vouchers uiterlijk op zaterdag 24 november 2018 vóór 15:00 uur in in de kluis bij de cylinder om kans te maken op één van de hoofdprijzen tijdens de bekendmaking van de winnaars.


24 november uitreiking prijzen

Presentator Jorrit maakt op zaterdag 24 november om 15:30 uur de prijswinnaars bekend!  Alléén als u aanwezig bent kunt u winnen!

 

Spelregels:

1. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

2. Bij iedere aankoop van €10,- of meer bij één van de winkels in Winkelcentrum Goverwelle ontvangt u een voucher.

3. U kunt gedurende de actieperiode een onbeperkt aantal vouchers inleveren. Vouchers met hetzelfde raadgetal tellen als één deelname. Spreid uw kansen voor prachtige prijzen!

4. Lever uw vouchers uiterlijk op zaterdag 24 november 2018 vóór 15:00 uur in om kans te maken op een van de hoofdprijzen tijdens de bekendmaking.

5. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

6. Hoofdprijzen worden uitsluitend vergeven aan personen die fysiek aanwezig zijn.

7. De bekendmaking van de prijswinnaars vindt plaats op zaterdag 24 november 2018 om 15:30 uur.

8. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

9. Iedere deelnemer kan maximaal één hoofdprijs winnen.

10. De bekendmaking van de winnaars geschiedt op onpartijdige basis. Het aantal spijkers zal tijdens de uitreiking bekend worden gemaakt.

11. In de gevallen waairn deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Winkelcentrum Goverwelle.

12. Winkelcentrum Goverwelle handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.