PRIJZEN SCOREN TIJDENS HET EK!

07-06-2021

Van 11 juni tot 10 juli 2021 kun je prijzen scoren in Winkelcentrum Goverwelle met de EK Actie! Op alle zaterdagen in deze periode kun je tussen 12.00 en 16.00 uur je kassabon omruilen voor een EK Kraslot bij het EK Actie Team.

Je ziet direct of je in de prijzen bent gevallen! Er zijn leuke EK Oranje pakketten te winnen, maar je maakt ook kans op de hoofdprijs die wordt getrokken na afloop van de actie.
 

Hoe doe je mee?

Ga op zaterdag 12 juni, 19 juni, 26 juni, 3 juli of 10 juli met je kassabon (vanaf € 10) naar de balie van het EK Actie Team, op vertoon van je kassabon krijg je een kraslot. Je mag meerdere kassabonnen inleveren, dus hoe meer kassabonnen hoe groter je kans om in de prijzen te vallen! Dit mogen kassabonnen zijn van alle winkels in het winkelcentrum uitgegeven in de actieperiode, de week voorafgaand aan inleverdag.

Geen prijs? Niet getreurd, voor iedere deelnemer is een leuke EK attentie (1 per persoon, zo lang de voorraad strekt).
 

SUPER Hoofdprijs

Wil je kans maken op de hoofdprijs? Dan kun je de achterzijde van de kraskaart invullen en de ingevulde kaart inleveren bij de EK Actie balie. De hoofdprijs wordt na afloop van de actieperiode getrokken.


Social Actie

Ook via de Social Media kanalen van Winkelcentrum Goverwelle maak je kans op extra prijzen. Houdt hiervoor de Social Media kanalen goed in de gaten!


Kinderactiviteiten

Iedere zaterdag is er ook iets leuks of lekkers voor de kinderen te beleven in het winkelcentrum. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon een kijkje nemen!
 

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van de EK Actie 2021.

Uiteraard nemen wij nog steeds de COVID-19 maatregelen in acht; houdt dus voldoende afstand, desinfecteer je handen en blijf thuis als je symptomen hebt.